Liga 3: CSO Filiași a pierdut în minutul 90+3 meciul de la Moreni. Flacăra Moreni – CSO Filiași 3-2

0
2016
Fabian Cruşoveanu a marcat primul gol pentru Filiași / FOTO: IONUȚ GREERE
Fabian Cruşoveanu a marcat primul gol pentru Filiași / FOTO: IONUȚ GREERE
Fabian Cruşoveanu a marcat primul gol pentru Filiași / FOTO: IONUȚ GREERE

CSO Filiași  a pierdut  în minutul 90+3, cu 3-2 (1-1) întâlnirea disputată astăzi, în Dâmbovița, în compania echipei Flacăra Moreni, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 25 din C 3.

Golurile doljenilor au fost marcate de Fabian Cruşoveanu (’41), cu un şut cu exteriorul la colțul scurt, sub bară, şi Nicuşor Neacşu, cu o lovitură de cap, la colțul lung, mingea lovind transversala şi bara din dreapta înainte să intre în plasă (’80).

De la formația pregătită de Florin Șoavă au lipsit Bogdanovici – accidentat, Mogoşanu şi Duriță – suspendați.

CSO FILIAȘI: Munteanu – Tereche, Chircan, Lupu – Calu, Papa – Borhot, Borneci, Crușoveanu, Neacșu – Cl. Bălan. Au mai intrat: Pârvuică, Fruntelată, Tănase.

„Îmi pare foarte rău că am pierdut la ultima fază, pentru că nu meritam după aspectul jocului. A fost un meci deschis, cu multe ocazii. Trebuia să primim şi un penaltY clar la Neacşu, la scorul de 2-1, însă arbitrul a închis ochii. Dar nu dau vina pe arbitraj, chiar dacă le reproşez cele patru minute de prelungire acordate nejustificat. Am avut și o ocazie de singur cu portarul prin Bălan, dar a scos-o portarul advers, cu un reflex incredibil, la 0-0. Golul din minutul 94 l-am luat după o fază fixă, de lângă corner, a fost o centrare reluată de un adversar de la trei metri cu piciorul. De asta sunt supărat, că nici măcar nu am luat gol cu capul, ca la o fază fixă clasică“, a spus Florin Șoavă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.