VIDEO Baschet (M): Marius Toma acuză Mureșul de jocuri de culise: „Vom sesiza Comisa de Etică dacă pierd meciul cu Galați”

0
2651

Marius TomaSCM Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu disputa cu BC Mureș, dar meciul s-a mutat în afara terenului. 

Marius Toma, directorul tehnic al formației din Bănie, a acuzat  formația mureșeană că în meciurile cu Craiova a arătat determinare, iar în meciurile cu contracandidatele la calificarea în play-off a lăsat garda jos.

Toma amenință cu Comisia de Etică vicecampioana dacă va pierde meciul cu Phoenix Galați. Oficialul din Bănie consideră că BC Mureș este mult superioară formației gălățene, iar alt rezultat este considerat unul dubios.

„Nu înţeleg atitudinea celor de la Mureş. Au jucat cu noi la mare luptă în ambele meciuri, iar în celelalte partide au avut un rezultat nescontat, vorbesc în cele împotriva contracandidatelor noastre. Ei de departe sunt cea mai bună echipă din această grupă şi se pare că au o luptă personală cu Craiova. Mergem mai departe, avem şansa noastră. Avem nevoie de două victorii în următoarele două partide. Mureşul este mult peste Galaţi şi nu ar trebui să piardă, dar dacă se va întâmpla asta voi sesiza Comisia de Etică, pentru că mi se pare că vor pierde total nefiresc şi împotriva regulilor de fair-play” , a spus Toma.

La rândul său, Cătălin Burlacu a declarat că baschetbaliștii craioveni și-au dat viața pe teren, iar în celelalte meciuri au lasat-o mai moale.

„Am pierdut în fața unei echipe care și-a dat viața pe teren. Astfel de situații îmi pun multe semne de întrebare. Pierd acasă cu Dinamo, iar apoi vin aici cu altă ambiție, este problema lor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.