Baschet (M): Craiova a pierdut cu BC Mureș. Oltenii s-au îndepărtat de play-off

0
1058

Craiova - Mures 92-97Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au pierdut în fața formației BC Mureș,  scor 97-92, în ultimul meci al etapei a 4-a din a doua parte a Ligii Naționale de baschet masculin, grupa valorică 7-10.

Oaspeții și-au asigurat matematic prezența în play-off, în vreme ce oltenii încă mai au șase de calificare, dar acestea sunt minime. Craiovenii au stau și la mâna rezultatelor, trupa lui Vladimir Vuksanovic trebuie să câștige ultimele două jocuri, dar și să aștepte un rezultat favorabil în jocul dintre BC Mureș și Phoenix Galați.

Scorul pe sferturi a fost 18-15, 26-23, 20-30, 28-29.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj 44-38, dar mureșenii au un sfert trei remarcabil, pe care îl câștigă cu 30-20. Ultimele 10 minute sunt dramatice. Craiovenii au revenit la conducerea jocului, după un parțial de 6-0. Reed a readus Mureșul în avantaj, iar Abrams și Burlacu au ținut aproape formația din Bănie. Radovan Markovic a marcat din spatele semicercului, iar Tayloe Taylor s-a grăbit și a pasat greșit la Burlacu.

Jamar Abrams a totalizat 30 puncte, 5 recuperări, Tayloe Taylor a terminat jocul cu 20 puncte, 6 pase decisive, Cătălin Burlacu a adăugat 19 puncte, iar Travis Bureau a reușit 12 puncte, 5 recuperări

Craiovenii l-au pierdut în această partidă pe pivotul Chriss Lee, care a suferit o entorsă și a devenit indisponibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.