Handbal (F): Diana Ciucă: „Nu pot să explic în cuvinte ce simt când mi se cânta imnul național”

0
2806
FOTO: Arena Valceana
FOTO: Arena Valceana
FOTO: Arena Valceana

Federaţia Română de Handbal a organizat în perioada 17-19 martie 2017, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, Trofeul Carpaţi la handbal feminin pentru naţionale Under 17.

Reprezentativa Norvegiei a câștigat turneul din Zăvoi, iar echipa de junioare a României a încheiat compeția de la Vâlcea pe locul secund.

În vârstă de 16 ani, craioveanca Diana Ciucă a primit titlul de cel mai bun portar al turneului. Jucătoarea clubului HCM Craiova a început handbalul la 11 ani, iar în poartă a trecut de la vârsta de 12 ani. La începutul carieri nici nu se gândea că va ajunge așa departe.

Diana Ciucă a vorbit în exclusivitate pentru Sportul Doljean despre prezența sa la echipa la națională de junioare și despre planurile sale de viitor.

„Mă bucur foarte mult pentru acest premiu, mă bucur când îmi este apreciată muncă. Mi-aş dori bineînţeles că această distincţie să fie repetată, vreau să ajung în top. Nu pot să explic în cuvinte ce simt când mi se cânta imnul național, este o senzație unică !”

„Mi-ar face plăcere să joc în Liga Națională, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Vreau să joc, să evoluez, știu că pot mai mult. Acest lucru mă ambiționează.”

„Când am început handbalul nici nu mă gândeam că o să ajung aici sau că o să mă dedic atât de mult acestui sport. Recunosc că am avut unele momente mai grele, dar părinţii mei m-au sprijinit întotdeauna. Nu am un idol în handbal, fiecare jucătoare are propriul atuu, iar eu încerc să iau ce e mai bun de la fiecare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.