VIDEO & FOTO K 1: Power Gym Craiova organizează pe 1 aprilie o gală de K 1

1
2976

Conferinta de presa Gala K 1Clubul Sportiv “Power Gym Craiova”  va organiza sâmbătă, 1 aprilie 2017, o competiţie sportivă sub sloganul „Campanie antiviolenţă – Respect Word Series – Luptă în ring, nu în stradă”. Concursul este destinat atât sportivilor amatori cât şi sportivilor profesionişti, arbitrajul urmând să fie pe baza regulamentului K-1 şi MMA.

Evenimentul va reuni peste 100 de sportivi din întreaga ţară, urmând să se desfăşoare în incinta Centrului Multifuncţional din Craiova. Menţionăm că, competiţia de amatori va începe de la ora 12.00, iar gala profesionistă de la ora 19.00 şi va fi transmisă live.

FIGHT CARD-UL GALEI

Fc 1 aprilie

Precizăm că, cei mai buni sportivi vor fi selecţionaţi pentru RWS. Cântarul oficial se va organiza vineri, 31 martie 2017, de la cu ora 19.00, în incinta Centrului Mercur.

Sportivii de la Power Gym au oferit astăzi o serie de demnstrații înaintea conferinței de presă premergătoare competiției.

Evenimentul va fi prezentat de Jeni Nicolau și Magda Osman, iar atmosfrea întreținută de Reyna Vox și trupa de dans Freaks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.