VIDEO Baschet (M): Cătălin Burlacu: „Chiar dacă vom câștiga acest meci, nu trebuie să ne entuziasmăm, ci să rămânem cu picioarele pe pământ”

0
1684
Cătălin Burlacu a prefațat meciul cu Dinamo București
Cătălin Burlacu a prefațat meciul cu Dinamo București
Cătălin Burlacu a prefațat meciul cu Dinamo București

Echipa de baschet SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la Dinamo București, într-o confruntare din etapa cu numărul 2 a Ligii Naționale de baschet, grupa a doua valorică (locurile 7-10).

Cătălin Burlacu a prefațat meciul cu Dinamo într-o conferință de presă. Liderul din vestiar al oltenilor este în continuare optimist în privința prinderii ultimului loc de play-off.

„Fiecare meci pentru noi va fi o adevărată finală. Ne dorim foarte mult să prinde locul de play-off, dar de acum înainte nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, trebuie să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din sezonul regulat, când am condus la ei pe toată durata partidei, dar am pierdut pe final. Avem tot lotul valid și sper din tot sufletul ca publicul să vină din nou la sală în număr mare şi să le oferim o victorie frumoasă”, a spus Cătălin Burlacu.

„Chiar dacă vom câștiga acest meci, nu trebuie să ne entuziasmăm, ci să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că vor urma alte jocuri foarte grele. Calcule vom putea face spre finalul acestor jocuri extrem de importante”, a mai punctat Burlacu.

Partida SCM Universitatea Craiova – Dinamo București este programat sâmbătă, 11 martiei, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.