Volei (M): Încă o revanșă. SCMU Craiova – Arcada Galați 3-0

0
1803

Craiova - Galati 3-0Voleibaliștii craioveni s-au ținut de cuvânt și au câștigat toate partidele importante de pe teren propriu. Campionii României și-au luat revanșa și în fața Arcadei Galați, singura echipa pe care oltenii nu au învins-o până la meciul de astăzi.

SCMU Craiova a câștigat, duminică, scor 3-0, în fața formației Arcada Galați, în etapa cu numărul 20 a Diviziei A 1 masculin. Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-22, 25-22.

Primul set a fost senzațional. Craiova a revenit de la 10-18 si a închis cu 25-23 ! Portughezul Marcel Keller a servit de 9 ori consecutiv și a dus scorul la 19-18 în favoarea alb-albaștrilor. Setul doi a fost echilibrat, câștigat la mare luptă de trupa lu Dănuț Pascu. Craiova a condus ostilitățile în și în actul al treilea. Craiovenii au intrat cu 16-10 la al doilea time out tehnic și nu au mai cedat inițiativa până la final.

Dănuț Pascu a început meciul cu Keller, Koprivica, Stulenkov, Bartha, Lică, Bala – Mărieș (L). Au mai intrat: Suson, Todor, Georgescu și Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.