Baschet (M): SCM Universitatea Craiova joacă ultimul meci din sezonul regulat

0
563
Foto: Ana Maria Mătușoiu (Sibiu)
bas1
Foto: Ana Maria Mătușoiu (Sibiu)

SCM Universitatea Craiova primește vizita formației Steaua CSM Eximbank București, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin. Confruntarea dintre cele două echipe este programată vineri, de la ora 17.15 (Digisport 4), în Sala Polivalentă.

Trupa pregătită de Vladimir Vuksanovic ocupă locul 10 al LNBM, 5 victorii și 14 înfrângeri, 24 de puncte la activ. În replică, Steaua se clasează pe locul 2 al ierarhiei, cu 33 de puncte, 14-5 la general. Cele două echipe s-au întâlnit săptămâna trecută, în sferturile de finală ale Final 8 Cupei României. Steaua s-a impus atunci cu scorul de 83-63.

Formația militară s-a despărțit în aceaste zile de antrenorul Claudiu Fometescu. Interimatul va fi asigurat de Milorad Perovic, cel care s-a alăturat Stelei în luna ianurie a anului trecut, după despărțirea de Hristu Șapera.

Cele două echipe s-au întâlnit de 16 ori până în prezent, scorul fiind de 12-4 în favoarea oaspeților de mâine.

Partida dintre SCM Universitatea Craiova și Steaua CSM București va fi arbitrată de un trio format din Alexandru Olaru, Șerban Rașoga și Valentin Negrea. Comisar din partea FRB a fost delegat Constantin Ioan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.