Box | Pugilistele de la SCM Craiova au făcut legea la Cupa României de la Craiova

0
255

Sala Polivalentă din Craiova a găzduit în perioada 3-8 iulie Cupa României la box feminin pentru categoriile de vârstă: seniori, tineret, cadeți și juniori. Peste 200 de sportive s-au întrecut în Cetatea Băniei pentru glorie, supremație, pentru un o medalie cât mai strălucitoare.

Pugilistele de la SCM Craiova au câștigat 9 medalii

Pugilistele de la SCM Universitatea Craiova Craiova, antrenate de Dora Mustăţea şi Ion Dragomir, au urcat de 9 ori pe podiumul de premiere. În propia casă, în fața prietenilor și familiei, sportivele au obținut 4 medalii de aur, rei de argint şi două de bronz.

Eugenia Anghel (48 kg, antrenor Ion Dragomir), Alissa Bușe (63 kg, antrenoare Dora Mustăţea), Carla Broncea (54 de kg, antrenoare Dora Mustăţea) şi Adina Rotaru (66 kg, antrenor Ion Dragomir) au obţinut cea mai strălucitoare medalie, cea de aur, întrând astfel în poseia Cupei României.

Argintul la Cupa României a revenit sportivelor Silvia Meltzer (48 kg), Angelica Broncea (60 kg) şi Elena Pantelică (81 kg); în vreme ce pe ultima treaptă a podimului au urcat Nicolae Mădălina (57 kg) şi Dumitru Andreea (66 kg).

Maria Niţescu, argint pentru Box Club Universitatea la Cupa României

 Box Club Universitatea Craiova a fost reprezentat la Cupa României de către Maria Niţescu, care a şi obţinut medalia de argint la categoria 57 kg, senioare. Sportiva este antrenată de Constantin Cucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.