Superliga | Universiatatea Craiova a adus un fundaș din Spania

0
57

Gregorio Sierra este noul jucător al celor de la Universitatea Craiova. Fundaşul central spaniol în vârstă de 31 de ani a semnat un contract cu formaţia care a încheiat sezonul precedent din Superliga pe locul trei. Oltenii au oficializat transferul în această seară.

Craiova a ajuns la al cincelea transfer al verii, odată cu oficializarea mutării fundaşului central spaniol venit de la Burgos, Gregorio Sierra. Apărătorul născut la Murcia părăseşte Spania pentru prima oară în cariera sa de fotbalist profesionist.

Gregorio Sierra a adunat peste 200 de partide la nivelul ligilor inferioare din Spania, cât şi în Cupa Regelui, pentru echipe precum Burgos, Lorca, Murcia, Numancia şi Sabadell. 

„Bine ai venit la Ştiinţa, Gregorio Sierra! Universitatea Craiova face cea de-a 5-a mutare pe tabla de şah a perioadei de mercato şi îşi betonează defensiva cu spaniolul Gregorio Sierra. Astăzi, Ştiinţa a semnat cu Gregorio Sierra un contract valabil pe o perioadă de un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un an”, au transmis cei de la Universitatea Craiova, pe reţelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.