Superliga | Dragoș Bon vrea 3 puncte și spectacol pe teren

0
354

Ultima etapa din turul din SuperLiga le pune față în fața pe Universitatea Craiova și FCU Craiova, sâmbătă seara, începând cu ora 21:15.

Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” a prefațată de Dragoș Bon în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că obiectivul său sunt cele trei puncte. Alb-albaștrii au o gură de oxigen după victoria cu UTA din Cupa Românii și privesc cu mare optimism disputa cu rivala din oraș.

„Ne aflăm în fața unui derby local, este un meci al orgoliilor, nu trebuie să mai spunem noi pentru că lumea știe nivelul la care se duce această partidă ca și orgoliu, ambiție. Suntem liniștiți că venim după o victorie importantă în fața UTA Arad în Cupă și asta ne dă moral.

Am putut să pregătim în liniște partida împotriva rivalilor noștri din oraș. Nu este o presiune că jucăm pe teren propriu, este o mare dorință și determinare să facem o partidă bună și să câștigăm cele trei puncte. Ar fi extraordinar să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte, ne-ar ajuta și pe viitor”, a spus Dragoș Bon.

CITEȘTE ȘI: Radu Petrescu va arbitra Universitatea – FCU

Bon își dorește un stadion plin în meciul de mâine seară și a vorbit despre absențele din lot.

„Consider că avem un lot foarte valoros, jucători cu calități extraordinare și dacă vor fi capacitați 100% valoarea va face diferența. Îmi doresc din suflet să se umple stadionul, avem nevoie de aportul fanilor și public, mi-aș dori să fie un stadion plin și să oferim un spectacol cum lumea își dorește.

„Lăzărică va face parte din lot, după ultimele investigații nu este nimic grav, problemele sunt aceleași ca la partida din Cupa și Giulești. Fane Baiaram nu se antrenează cu echipa, la fel și Borța. Elvir Koljic se antrenează normal, este în lot”, a punctat antrenorul Universității Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.