Superliga | Universitatea Craiova o bate pe UTA cu 3-0 și urcă pe primul loc

0
427
FOTO: UCV

Universitatea Craiova se impune la scor de neprezentare, 3-0, în disputa cu UTA, de pe stadionul „Ion Oblemenco” și este lider în Liga 1, provizoriul, cu 14 puncte acumulate, dar cu două meciuri mai mult decât FCSB.

Balul de vineri seara a fost deschis de Ștefan Baiaram, care l-a învins pe Iacob cu un șut la colțul lung (8). Raul Silva a înscris în finalul primei reprize, însă reușita sa a fost anulată de arbitrajul video, după aproximativ 7 minute de analiză.

Alb-albaștrii și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj în minutul 58. Bancu i-a pasat lui Creţu și acesta a finalizat cu un șut de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit de Vladimir Screciu, în minutul 88, din pasa lui Ivan. De notat și debutul la formația craioveană a slovenului Jasmir Kurtic, intrat pe teren în partea secundă.

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu (54, Căpăţînă), Zajkov, Raul Silva (46, Mateiu), Bancu – Crețu, Screciu – Ișfan (46, Cîmpanu), Baiaram (75, Danciu), Ivan – Markovic (62, Kurtic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

UTA: Iacob – Rodriguez, Stolnik, Benga, Abeid – Costa (63, Carp), Marku, Dumitrașcu (63, Stahl) – R. Pop (70, Stanciu), Cooper (70, Liedsman), Fabry (75, Holst). Antrenor: Mircea Rednic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.