Superliga | Alb-albaștrii au întors scorul și au câștigat cu UTA

0
478
FOTO: UCV

Trupa lui Eugen Neagoe a fost condusă la pauză, dar a ieșit mai motivată de la vestiare și a reușit o revenire superbă. Universitatea Craiova – UTA s-a terminat 2-1, vineri seara, în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii.

Arădenii au deschis scorul în minutul 39. Batha a înscris cu capul în urma unui corner executat perfect de Roger. La 7 minute după odihnă s-a făcut 1-1. Jovan Markovic a marcat cu un șut din marginea careului, dar deviat de Erico Da Silva. Introdus pe teren la pauză, Elvir Koljic a fructificat pasa venită de la Alexandru Crețu, jucător intrat pe teren de doar trei minute (65) și Craiova a trecut în avantaj. UTA putea plecat totuși cu un punct de pe „Ion Oblemenco”, însă Otele a trimis în transversală, apoi Rivaldinho a respins de pe linia porții. Se întâmpla în minutul 86.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova încheie prima parte a camponatului cu 54 de puncte și intră în play-off cu 27.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Popescu – Vătăjelu (69, Vlădoiu), Zajkov, Silva (62, Crețu), Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan (46, Cîmpanu), Baiaram (46, Koljic), Ivan – Markovic (78, Rivaldinho). Antrenor: Eugen Neagoe.

UTA: Kucher – Abeid, Da Silva, Benga, Roger – Pop (82, Pașcalău), Batha, Cascini (69, Anton), Barbosa (69, Stahl) – Milosevic (55, Otele), Postolachi. Antrenor: Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.