Superligă | Dragoș Bon va asigură interimatul la Universitatea Craiova. Ce a spus despre meciul de la Mioveni

0
86

Dragoș Bon va fi antrenorul Universității Craiova pentru ultimele două meciuri ale anului – cu CS Mioveni şi Chindia Târgoviște. Acesta va fi ajutat de Ionuţ Stancu şi de preparatorii fizici Daniel Ene şi Cătălin Tudor.

Alb-albaștrii vor juca luni, de la ora 20:30, la Mioveni, iar Bon a spus că se așteaptă ca această partidă să fie un nou punct de plecare și rezultatul final să reabiliteze relația dintre jucători și suporteri.

„E clar că ne aşteaptă un joc dificil, pentru că situaţia mentală şi a ultimelor rezultate, prin care echipa trece, ne face să ne aşteptăm la o partidă dificilă, dar ce vă pot spune este că atât eu, cât şi băieţii vom face tot ce este posibil omeneşte pentru a ne a reabilita câtuşi de puţin în faţa suporterilor, care şi ei trec printr-un moment la fel de greu ca şi noi, pentru că îi ştim foarte bine cât sunt de pătimaşi şi ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toţi.Vă garantez că vom face tot cea ce depinde de noi pentru a câştiga cele trei puncte şi acesta să fie un nou punct de plecare, pentru că aşa e la fotbal, următorul joc te poate reabilita şi poate să-ţi aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.