Baschet: SCM Universitatea Craiova, victorie pe terenul lui Athletic Constanța

0
493
FOTO: BASCHET CLUB ATHLETIC CONSTANȚA

SCM Universitatea Craiova a câștigat duelul de pe terenul celor de la Athletic Constanța, miercuri, în etapa cu numărul 25 din Liga Națională de baschetscor final 71-69.

Craiova ajunge la un bilanț de 15 victorii și 8 înfrângeri. Gruparea din Bănie are și două meciuri mai puțin disputate. De partea cealaltă, dobrogenii au un bilanț de 10-15.

Alb-albaștrii au terminat în avantaj de o posesie primul sfert al întâlnirii, 16-13. Gazdele au trecut la conducere pe parcursul actului secund din prima repriză, dar la pauza mare s-a intrat la egalitate, scor 30-30.

Craiovenii au impus ritmul în sfertul trei și au pus 10 puncte avans înaintea ultimei secvențe din partidă (55-45). Constănțenii au crezut în șansa lor și au reușit să elimine ecartul de pe tabela de marcaj. 69-68 cu 28 de secunde înainte de concluzia finală. Hawley a reușit aruncarea câștigătoare în ultimele 7 secunde de joc.

Josh Hawley a fost MVP-ul partidei, cu 23 de puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive, pentru 37 de puncte la eficiență. Qualls a totalizat 16 puncte și 7 recuperări, iar Sha’markus Kennedy a adăugat 13 puncte și 7 recuperări.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul cu Steaua București, meci programat duminică seara, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.