Baschet: Final 4 CR: SCM Universitatea Craiova a pierdut finala Cupei României

0
152

Pentru prima oară în istorie, Sala Polivalentă din Craiova a găzduit în această seară finală Cupei României, masculin, sezonul 2021-2022, în ultimul act al competiției confruntându-se echipele CSO Voluntari și SCM Universitatea Craiova. Deținătoarea trofeului, CSO Voluntari, a acces în finală după ce a trecut într-o semifinală dramatică de U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, iar SCM Univeritatea Craiova s-a calificat în prima finală din istoria echipei după ce s-a impus în semifinale in față CSM Galați.

Într-o atmosfera de mare sărbătoare și în prezența unei asistente incendiare, marea confruntare pentru trofeul Final 4 Cupa României, masculin, sezonul 2021-2022, a demarat în forță pentru oaspeți, care au preluat inițiativa și au pus stăpânire pe joc încă de la primele acțiuni. Alb-albaștrii au ratat mult la aruncările de la distanță și au cedat controlul partidei și nu au găsit soluții pentru a se apropia de ilfoveni.

Scorul final a fost 89-75 pentru CSO Voluntari, formație care și-a trecut în cont pentru a doua oară consecutiv câștigarea Cupei României.

La festivitatea de premiere, internaționalul român Marcu Badiu a fost desemnat MVP al finalei și a primit un ceas din partea Tissot, oferit de secretarul general adjunct FRB Svetlana Simion. SCM U Craiova a primit o plachetă decernată finalistei CRBM și un cec în valoare de 4.000 de euro, premiul urmând să fie donat tinerei Beatrice Mareș – cazul umanitar pentru care au jucat baschetbaliștii din Bănie.

CSO Voluntari a intrat pentru a două oară consecutiv în posesia trofeului, oferit în cadrul festivității de către managerul general FRB Cătălin Burlacu, iar cecul de 5.000 de euro destinat castigatoarei a fost donat de ilfoveni micuței Iris – cazul umanitar pentru care au jucat baschetbaliștii din Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.