Volei: Lucian Zlotea și Talita do Nascimento au vorbit despre meciul cu U Cluj

0
220

Lucian Zlotea și Talita do Nascimento au vorbit despre meciul cu Universitatea Cluj, meci care programat sâmbătă, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă.

Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova au câștigat la Mioveni și vor să lege două victorii consecutive în campionat.

„Trebuie să reparăm greșala din tur. La Cluj am fost doar cu 7 jucătoare la Cluj, fără rezerve. Atunci au fost probleme cu Covidul, cu accidentările. Acum nici nu ne gândim la altceva, trebuie să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Să demonstrăm că a fost doar un accident ce s-a întâmplat în tur. Este foarte importantă această victorie dacă ne dorim să intrăm la final în grupa 5-8. Atâta timp cât ne facem jocul și ne concentrăm la partidă, vom obține ce ne-am propus. Degeaba am câștigat la Mioveni, dacă nu reușim să ne impunem cu Cluj”, a declarat Lucian Zlotea.

La rândul său, brazilianca do Nascimento, a spus: „Echipa este mult mai unită, avem mai multe variante de a rula mai multe jucătoate. Putem să ne organizăm mai bine și în apărare. Atitudinea și atmosfera este alta la echipă. Suntem profesinioste și vom juca su seriozitate maximă. Nu contează dacă adversara noastră este inferioară ca și valoare. Trebuie să câștigăm. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.