Volei: Lucian Zlotea: ”O victorie cu Rapid ne poate da aripi”

0
152

Fetele de la SCMU Craiova joacă sâmbătă contra Rapidului, iar singura variantă luată în calcul este doar victoria. Formația antrenată de Lucian Zlotea vine după o perioadă încărcată, cu meciuri atât în campionat, dar și în Cupa României.

Tânărul tehnician al formației craiovene este de părere că o victorie contra Rapidului ar da aripi echipei pe care o antrenează. Chiar dacă are încă probleme de lot, cu jucătoare revenite după Covid sau accidentări, acesta speră ca echipa sa să se autodepăşească.

Revenim după două meciuri foarte grele în deplasare, cu Dinamo în campionat, altul cu Lugoj, în Cupa României, disputat aseară. Aveam mai multe aşteptări de la duelul cu Dinamo. Meciul din Cupă nu conta foarte mult, chiar am abordat meciul mult mai relaxați, dar din păcate nu cum mi-aș fi dorit eu.ne-am dus foarte jos ca nivel”.

„Este foarte important meciul de sâmbătă cu Rapid. Trebuie neapărat să ne mobilizăm, să facem un joc foarte bune, dacă se poate de la început până la sfârșit. Nu doar un set sau două. Fetele sunt obosite, au probleme. Două dintre ele au jucat trei meciuri la doar şase zile după ce au revenit din izolare. Marciu are şi ea ceva probleme, Iulia Zlotea are o accidentare mai gravă și nu se ştie cât timp va lipsi”.

„Acum, după cele două înfrângeri, meciul cu Rapid a devenit cel mai important.O victorie ne poate da aripi. Eu am multă încredere în fete, le-am spus că se poate, știu că au calități și se poate face mult mai mult”, a punctat Lucian Zlotea la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.