Cupa României: Incredibila CSO Filiași ! Calificare istorică în sferturile Cupei României

0
407

CSO Filiași s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Românei, după ce a trecut la loviturile de la 11 m de FC Hermannstadt, scor 6-5 (1-1, 2-2).

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 3. Lucian Buzan a centrat din colțul dreapta al careului în fața porții, iar Andrei Sîntean a fost mai rapid decât Florin Șerban și a reluat cu capul din 5 metri în plasă.

Filiași nu a acuzat șocul primirii unui gol primit rapid și a dominat prima parte. Alex Fotescu a ratat două ocazii imense de a restabili egalitatea, iar lovitura de cap a lui Rogoveanu a fost respinsă în corner de Muțiu. În minutul 44, același Daniel Rogoveanu a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, peste zidul sibian, și a înscris lângă bara din stânga.

În partea secundă nu s-a mai întâmplat nimic și s-a intrat în prelungiri. Hermannstadt a revenit în avantaj în minutul 107, grație golului marcat de Călin Popescu. Ion Crețu a egalat în minutul 118, jucătorul lui Mario Găman a ajuns la o centrare de pe partea stângă și a trimis în poartă de lângă bară.

Au înscris de la lovituri de departajare: Alexandru Fotescu, Cosmin Calu, Ionuț Zanfir, Alin Șerban / Cosmin Bucuroiu, Alexandru Pantea, Petrișor Petrescu

Au ratat de la lovituri de departajare: Viorel Vîlcică, Alexandru Armășelu / Andrei Sîntean, Paul Antoche, Mino Sota

CSO Filiași: Șerban – Dănescu (Zanfir 74′), Ed. Dina (Bubuioc 87′), Popa, Calu (c) – Pencea (Armășelu 74′), Duriță (Manolache 112′) – Vîlcică, Rogoveanu (Crețu 112′), Șerban – Fotescu. Antrenor: Mario Găman.

FC Hermannstadt: Muțiu – Buzan (Mino Sota 46′), Antoche (c), Issah, Tomșa – Alhassan (Petrescu 69′), Niță (Popescu 46′) – Chirițoiu (Pantea 46′), Sîntean, Balaure – Plazonja (Bucuroiu 116′). Antrenor: Marius Măldărășanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.