Volei – Cupa României: Voleibalistele de la SCMU Craiova au cedat în fața Lugojului

0
551
FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa de volei feminin SCMU Craiova a pierdut cu scorul de 3-1 meciul disputat pe teren propriu, miercuri, în fața formației CSM Lugoj. Meciul a contat pentru prima manșă din turul 1 al Cupei României.

FOTO: IONUȚ GREERE

Formația craioveană s-a aflat la conducere în actul inaugural și a reușit să și-l adjudece cu 25-21. Craiova nu a mișcat în setul secund, câștigat de gruparea bănățeană cu 25-8!!! În setul trei s-a mers cap la cap până la 19-19, moment în care Lugoj s-a desprins decisiv și – a câștigat setul cu 25-22.

FOTO: IONUȚ GREERE

Setul 4 a început cu răsturnări de situație pe tabela de marcaj: 0-3 și 4-3. Din păcate, Lugojul a știut să gestioneze mai bine momentele importante și a închis partida după 25-17.

FOTO: IONUȚ GREERE

CRAIOVA: Simoniia 13 p, Do Nascimento 8 p, Stoian 12 p, Zlotea 1 p, Marciu 3 p, Stan 3 p – Țucmeanu (L). Au mai intrat: Brabete 3 p și Mănuc 5 p. Antrenor: Lucian Zlotea.

LUGOJ: Gemănariu 3 p, Filipaș 11 p, Sredic 17 p, Barakova  3p, Sakradzija15 p, Markovic 2 – A.Popa (L). Au mai intrat: Străchinescu 7 p, G.Popa 5 p, Canak 3 p, Badiu-Savu 1 p – Bărbulescu (L). Antrenor: Ugljesa Segrt.

FOTO: IONUȚ GREERE

Meciul retur este programat pe 10 noimebrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.