SCM Universitatea Craiova a obținut cea de-a 3-a victorie din tot atâtea partide disputate în Liga Națională de baschet masculin. Formația antrenată de Michalis Kakiouzis a învins pe CSM Galați cu scorul de 72-61, sâmbătă seara, în etapa cu numărul 4.

Craiova are 3-0 la genareal, în vreme ce formația de la malul Dunării are 0-2. Craiova are un meci amânat, iar CSM Galați are două meciuri amânate.

Primul sfert a fost echilibrat, cu ambele echipe aflate la conducere, și încheiat la egalitate, scor 17-17. Craiova a mărit în partea secundă din prima repriză și a intrat în avnatj la pauză mare cu scorul de 39-30.

Craiovenii nu le-au mai permis oaspeților să se apropie și s-au distanțat la 14 puncte în sfertul trei (53-39). Ultimul coș al parțialului a aparținut Galațiului, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul a fost 53-42 în favoarea amfitrionilor. Gălățenii au dat semne că pot reveni în secvența decisivă, când s-au apropiat la 6 puncte (62-56), însă trupa lui Kakiouzis și-a păstrat calmul și a învins în final cu 72-61.

Michael Qualls a făcu un meci fantastic, cu o statistică de 36 de puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și un indice al eficienței de +32. Tot în double-double a terminat și Joshua Hawley, cu 11 puncte și 11 recuperări.

În etapa următoare, SCM U Craiova se va deplasa în capitală pentru duelul cu Rapid București. Meciul este programat sâmbătă, 23 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.