Liga 1: Laurenţiu Reghecampf: „Totdeauna va fi presiune, dar mi-ar plăcea să fie acea presiune de după victorii”

0
1059

Universitatea Craiova întâlneşte pe FC Voluntari, luni, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, într-o confruntare din etapa cu numărul 4 a Ligii 1.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul alb-albaștrilor, a spus că echipa s-a prezentat bine în această săptămână și speră că acest lucru să se vadă și în meciul cu gruparea ilfoveană.

„Venim după o săptămână bună, ne-am antrenat foarte bine, sunt mulţumit, sper să se vadă la meci. Avem calitate, avem jucători care pot face acest lucru fără probleme, o victorie ne-ar ajuta să lucrăm mai bine în continuare. Mi-aş dori să avem cel puţin atâtea ocazii ca la meciul cu Botoşani. Totdeauna va fi presiune, dar mi-ar plăcea să fie acea presiune de după victorii. Jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt la o echipă foarte mare şi trebuie să avem şanse mari la titlu. Încercăm să ridicăm ştacheta, s-a lucrat la intensitate, la jocul tactic, vreau să reacţionăm după ce pierdem mingea”, a spus Reghecampf la conferința de presă premergătoare partidei.

Tehnicianul Universității Craiova a declarat că vor mai veni jucători la echipă, iar aceștia trebuie să se ridice la valoarea lotului.

„Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim poziţiile unde avem nevoie, vrem să aducem calitate şi nu ne grăbim. Vor ajunge 2,3 sau chiar 4 jucători, în funcţie de nevoile noastre. Avem o listă cu mulţi jucători, cu contează cine îi propune, ci ei să ridice valoarea lotului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.