Liga 2: FCU Craiova se impune la Buftea. A promovat și Rapid

0
602

FCU Craiova s-a impus în meciul de la Buftea, scor 3-1, în compania formației Rapid București, iar în urma acestui rezultat este matematic campioana Ligii 2 în 2021.

FCU a intrat la cabine cu scorul de 2-0, grație dublei reușite de Claudiu Bălan. Atacantul lui Eugen Trică a marcat în minutele 20 și 45, după centrările perfecte ale belgienilor Baeten și Huyghebaert, al doilea cu o lovitură de cap fără speranțe pentru Horațiu Moldovan.

Rapidul a revenit în meci în minutul 62, Adrian Bălan a transformat o lovitură de la 11 m obținută de Ursu. Peste 6 minute s-a refăcut diferența de două goluri pe tabela de marcaj, Claudiu Bălan și-a trecut în cont hattrickul, după ce a pus latul la o pasă în fața porții a lui Adrian Voicu.

Chiar dacă a pierdut, Rapid București este a doua echipă care a promovat în Liga 1. Formația antrenată de Mihai Iosif și-a asigurat prezența pe prima scenă a fotbalului românesc după remiza de la Timișoara (2-2) dintre ASU Poli și CS Mioveni.

Rapid: Moldovan – Jorza (Florică, 46), Ignat (c), Nastos, Goge – Barbu, Costin (Lazăr, 46) – Sefer (I.Voicu, 88), Ilie (Ursu, 46), Hlistei (Pănoiu, 74) – Ad.Bălan. Antrenor: Mihai Iosif.

FCU Craiova: Mogoșanu – Gîț, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Blidar (Miuțescu, 90+2), Albu (c), Baeten  (Raicea, 90+2), Răducanu (Ad.Voicu, 59) – Cl. Bălan (Cristea, 76), Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.