Voleibalistele de la SCMU Craiova au promovat în această seară în elita voleiului feminin românesc !

FOTO: IONUȚ GREERE

Formația antrenată de Lucian Zlotea a învins cu scorul de 3-0 CSM Focșani în al doilea meci din cadrul turneului de promovare disputat în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova tare meciul și s-a impus lejer în primul set al întâlnirii, 25-9. Deconectate de miza partidei, voleibalistele craiovene au început cu 0-5 actul al doilea și a fost nevoie de un time-out pentru a le remonta pe fete. Egalitatea s-a produs la 13-13, iar actul secund a fost închis cu 25-21. În setul trei toate au mers perfect, s-a ajuns la 20-9, însă oaspetele au prins curaj după 6 puncte consecutive. Setul s-a încheiat cu 25-20 și fiesta a început în Valea Vlaicii.

FOTO: IONUȚ GREERE

Lotul  SCMU CRAIOVA care a obținut promovarea: Mihaela Truță, Anca Mănuc, Iulia Zlotea, Alexandra Brabete, Ştefania Şuţan, Ana Stoian, Charlotte Plumereau, Evgenija Milivojevic, Bianca Chifu, Roberta Pîrvan, Ramona Marciu, Eva Vizitiu, Beatrice Iliescu. Antrenor: Lucian Zlotea.

În primul meci al zilei, ACS Volei Turda a câștigat cu 3-1 meciul disputat cu Dacia Mioveni. pe seturi: 25-18, 25-12, 26-28, 25-19.

Turda și Focșani joacă mâine cu promovarea pe masă, de la ora 11.00. Fetele noastre încheie turneul cu Dacia Mioveni, de la ora 14.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.