Liga 1: Universitatea Craiova trece la limită de Hermannstadt

0
296

Universitatea Craiova a învins la limită pe FC Hermannstadt, scor 1-0, însă a avut mult noroc în minutul 90. Sibienii au o dublă ocazie de a restabili egalitatea.

Execuția superbă a lui Alex Cicâldău a făcut diferența din prima repriză. Internaționalul Craiovei a transformat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, zonă centrală.

Alb-albaștrii au fost la timoma primei reprize și au mai ratat o ocazie imensă în minutul 16. Cicâldău a reluat în bară lobul lui Nistor, apoi mingea s-a plimbat pe linia porții a lovit și bara cealaltă, de unde Bancu nu a putut relua în plasă. Oaspeții au replicat prin Belu-Iordache, însă Pigliacelli a fost la post.

Marius Constantin putea mări avantajul pe tabela de marcaj, însă lovitura sa de cap din repriza secundă a fost respinsă Figueiredo. Oaspeții puteau da lovitura pe Oblemenco exact în momentul în care se meciul intra în minutele de prelungire. Matricardi a reluat din careu, Pigliacelli a respins de pe linia porții. Apoi, italianul s-a mai opus și la al doilea șut trimis de argentinianul Matricardi.

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Nistor (78, Screciu), Mateiu (90+2, Bic) Cicâldău – Cîmpanu (68, Căpățână), Ivan (90+2, Mamut) Baiaram (78, Camara). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ – Addae (60, Dâlbea), Pires – C. Popescu (8, Belu-Iordache; Elbers), Aosman (81, Karanovic), Mayoral – Bagaric (60, Sîntean). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonașe Galbene: – / Scarlatache, Pires, Matricardi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.