Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova, a avorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre meciul pe care alb-albaștrii îl vor juca cu Dinamo, sâmbătă, în etapa a 22-a a Ligii 1.

Bon își dorește ca echipa să își dorește adversara din toate punctele de vedere, iar suporterii să se aștepte la o echipa ofensivă.

„Ne aflăm în faţa unui meci special, este cunoscută rivalitatea dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, sunt crescut şi eu cu această rivalitate. Este eternul nostru derby şi o rivalitate extremă. Păcat că nu se joacă acest meci cu spectatori, ar fi fost stadionul plin şi Peluza Nord ne-ar fi împins spre victorie. Sper să facem un joc bun, să-i dominăm din toate punctele de vedere şi să luăm cele 3 puncte. Sper ca jucătorii să evolueze cu spiritul oltenesc şi să-i facem fericiţi pe suporteri, fiindcă ei se hrănesc cu victoriile cu Dinamo.”

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo București este programată sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.