Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel meciul disputat pe teren propriu cu CSO Voluntari – contând pentru al treilea turneu LNBM.

Ilfovenii au controlat întâlnirea din Bănie de la început până la final și au câștigat cu 85 -64.

Voluntari a condus cu 8-0 în debutul partidei, însă gruparea din Bănie a revenit și a trecut la comandă, 15-12. Finalul primului sfert a fost echilibrat, iar după primele zece minute de joc scorul a fost 18-17 în favoarea ilfovenilor. În sfertul doi, Craiova a început să greșească, iar de acest lucru au profitat oaspeții. Voluntari și-a mărit avantajul de pe tabela de marcaj, pentru 39-29 la pauza mare.

craiova-voluntari_4809

Trupa lui Todorov a fost de nerecunoscut și în sfertul al treilea, parțial în care Voluntari și-a dublat avantajul avut la pauză, iar time-out cerut de antrenorul alb-albaștrilor nu a avut niciun efect, 65-40 înaintea ultimelor 10 de joc. Ultimul act al partidei a fost câștigat de craioveni, dar acest lucru nu a mai contat. Jocul s-a încheiat cu victoria Voluntariului cu 85-64 !

De la Craiova, Goran Filipovic a totalizat 19 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, iar Dragoș Diculescu a terminat meciul 12 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive.

Statistic, Craiova a avut medii de 52 % (16/31) la aruncările de 2 puncte, 28 % (9/32) la aruncările de la distanță și 62 % (5/8) la aruncările de la linia de liibere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.