Marius Constantin a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa vineri, în Trivale, contând pentru etapa a a 5-a din Liga 1.

Fundașul alb-albaștrilor a declarat că FC Argeș nu trebuie subestimată, chiar dacă echipa antrenată de Ionuț Badea nu a început bine campionatul.

„Ei nu prea au multe de pierdut, având în vedere că au doar un punct. Pe teren nu contează dacă ai luat banii sau nu, cel puțin pentru mine nu. Gândul la bani dispare. Dacă vor avea rezultate, sunt sigur că vor veni banii și la ei. Nu știu dacă mă așteptam să avem patru rezultate pozitive, dar sperăm să continuăm seria, avem o echipă bună. Să dea Dumnezeu să rămânem acolo, sus, pentru asta ne antrenam. Nu știu dacă e dezastru dacă am pierde la Pitești, dar un rezultat negativ nu ar pica prea bine nimănui, mergem să luăm cele trei puncte. Ne dorim să mai câștigăm un meci. Pe măsură ce trece timpul și câștigăm, suntem conștienți că nu o să meargă de fiecare dată, dar sperăm ca rezultatul negativ sau egalul să vină cât mai târziu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.