Fotbal | Echipa Națională: Examen de totul sau nimic pentru tricolori

0
211
FOTO: FRF

După remiza de vineri, de pe Arena Națională, 1-1 cu Irlanda de Nord, tricolorii sunt nevoiți să nu piardă în Austria, în etapa a doua din Lga Națiunilor. România joacă în această seară la Klagenfurt, într-un meci care este programat să înceapă la ora 21.45.

FOTO: FRF

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a declarat duminică seara, într-o conferinţă de presă, că speră ca punctele pierdute în meciul cu britanicii să fie recuperate în meciul din Austria. Acesta a declarat că va face mai multe schimbări în primul 11.

„Au simţit cu toţii că a fost o nedreptate cu Irlanda de Nord. Sper ca toţi să fi învăţat o lecţie după acel meci şi mâine seară să recuperăm punctele aici. Vreau să felicit Austria pentru intensitatea în care a putut să ţină în şah Norvegia 82 de minute. Din acest punct de vedere vom întâmpina dificultăţi mâine seară dacă nu vom şti la ce să ne aşteptăm. Vom avea câteva schimbări, pentru că Austria pe sfârşit de repriză marchează goluri, am fi în dificultate dacă nu aducem jucători cu prospeţime”, a declarat Rădoi, citat de agerpres.

Austria este favorita grupei 1 din Liga B și a demonstrat acest lucru cu victoria din prima etapă. Austriecii s-au impus în Norvegia, scor 2-1, după un meci pe care l-au controlat în mare parte.

Meciul dintre Austria și România va fi arbitrat de Glenn Nyberg, ajutat la cele două linii de Mahbod Beigi și Andreas Söderqvist, iar al patrulea oficial va fi Mohammed Al-Hakim, tot din Suedia.

Meciul va fi transmis în direct pe PRO TV.

Luni se mai dispută următoarele partide:

Liga A

Grupa 1
21.45 Bosnia-Herțegovina – Polonia
21.45 Olanda – Italia

Liga B

Grupa 1
21.45 Irlanda de Nord – Norvegia

Grupa 2
21.45 Cehia – Scoția
21.45 Israel – Slovacia

Liga C

Grupa 4
17.00 Kazahstan – Belarus
21.45 Albania – Lituania

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.