Liga 1: Sorin Cârțu: „Trebuie să ne punem în obiectiv câştigarea tuturor trofeelor din România”

0
460
FOTO: IONUȚ GREERE

Prezent la prezentarea oficială a noului echipament de joc al Universității Craiova, Sorin Cârțu este încântat de noua colaborare cu Puma. 

FOTO: IONUȚ GREERE

Președintele oltenilor a vorbit despre despre noul campionat, care va debuta în acest weekend, dar și despre obiectivele alb-albaștrilor. „Sorinaccio” consideră că în acest an Craiova se poate lupta pe ambele fronturi interne: Campionat și Cupa României.

„Sperăm de acum înainte să obţinem rezultate mult mai bune decât cele înregistrate până în prezent. Rog suporterii ca şi în campionatul acesta să fie alături de noi şi să susţină în limitele posibilităţilor ceea ce facem. Vrem să ne bucurăm împreună de rezultatul final. Am vrea să repetăm parcursul bun din sezonul trecut, iar la final să ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu ar trebui să fim atât de supăraţi cu locul doi. Până la urmă, este cea mai bună performanţă a noastră, iar performanţele sunt făcute ca să fie depăşite. Prin mişcările pe care le-am făcut până acum, cu transferurile celor trei jucători, consider că putem obţine performanţe remarcabile. Trebuie să ne punem în obiectiv câştigarea tuturor trofeelor din România. De aceea ne antrenăm şi muncim zi de zi, ca să performăm”, a spus Cârțu.

„Cu siguranţă şi în acest sezon ne vom lupta la titlu cu cele două echipe care s-au menţinut în frunte în fiecare an, CFR şi FCSB. Dar, mai pot apărea şi altele, cu toate că nu cred că ar avea puterea să se lupte pentru campionat până în ultima etapă”, a adăugat președintele Universității Craiova.

Referitor al noul echipament pe care juveții îl vor purta în noua ediție de campionat, Cârțu a declarat:  „Este un parteneriat de top, unul maxim. Sunt multe de spus despre un asemenea tip de echipament şi sperăm ca aceste tricouri să fie de campioni. Pot spune că eu sunt un admirator mare al acestei mărci. În primul meu meci pe care l-am jucat pentru Universitatea Craiova am fost încălţat în ghete Puma.”

Universitatea Craiova debutează în noua ediție a Ligii 1 sâmbătă, de la ora 18.00, la Sepsi Sf.Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.