Fotbal | Europa League: Sevilla, Leverkusen, Basel și Wolves – ultimele patru echipe calificate în sferturi. Tabloul complet din Final 8

0
261
Wolverhampton Wanderes FC

S-au stabilit meciurile din faza sferturilor de finală ale UEFA Europa League. Meciurile se vor disputa în Germania, în manșă unică, luni și marți.

Wolverhampton Wanderes FC

Bayer Leverkusen a câștigat și meciul retur disputat în compania celor de la Glasgow Rangers. „Aspirinele” s-au impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Moussa Diaby din minutul 51. În tur, Bayer a învins cu 3-1.

La Rangers, Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 60.

Sevilla a trecut cu scorul de 2-0 de AS Roma, într-un meci disputat la Duisburg. Reguilon (22) și An Nesyri (44) au marcat pentru trupa pregătită de Julen Lopetegui.

Wolves a trecut în faza următoare a competiției după 1-0 cu Olympiakos Piereu. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 9 de Jimenez din lovitură de la 11 m. Grecii au avut un gol anulat cu arbitraj video.

1-1 a fost scorul din tur.

În fine, FC Basel este ultima echipă calificată în sferturile de finală. După 3-0 în Germania, elvețienii au câștigat și manșă secundă cu Eintracht Frankfrut. A fost 1-0, Fabian Frei a înscris cu două minute înainte de finalul jocului.

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

LUNI, 10 AUGUST
22.00 Inter Milano – Bayer Leverkusen (Dusseldorf)
2.00 Manchester United – FC Copenhaga (Koln)
MARȚI, 11 AUGUST
22.00 Shatior Dontesk – FC Basel (Gelsenkirchen)
22.00 Wolves – Sevilla (Duisburg)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.