Universitatea Craiova joacă mâine seară cu Astra Giurgiu în etapa cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. Partida este programată de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Cristiano Bergodi și funașul Mihai Bălașa au prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă meciul de mâine.

„Meciul cu Astra este foarte important pentru că este începutul nostru în campionat și vrem să câștigăm cele 3 puncte. Sper să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Nu știm bine în ce condiții suntem, întrucât nu am jucat niciun meci oficial. Eu consider că fiecare echipă trebuie tratată la fel, cu determinare, cu dorință și nu trebuie niciodată să subestimezi un adversar. Astra a jucat un meci cu Gazul, eu cred că ei au jucători buni și un antrenor foarte bun și trebuie să fim pregătiți. O să vedem cum vom juca cu Astra și după ne adaptăm pentru meciul cu Botoșani. Avem 3 meciuri într-o săptămână, dar acum, ne gândim doar la meciul de vineri”, a declarat tehnicianul italian al Universității Craiova.

„Nu știu dacă este un avantaj că am avut un meci amânat, totuși. am jucat amical și nu sunt îngrijorat, chiar dacă am pierdut cu Chindia. Ar fi super dacă începem cu dreptul campionat, pentru că așa vom fi angrenați în lupta pentru primele locuri. În această săptămână, jucătorii s-au antrenat foarte bine și sperăm să jucăm la fel de bine. Nu cred că suntem 100% pregătiți fizic, ne trebuie două meciuri oficiale pentru a regla echipa. Eu cred că nu va conta că Astra nu poate să joace în cupele europene. Au fotbaliști profesioniști și nu văd de ce ar juca relaxat. Trebuie să avem respect față de orice echipă”, a mai spus Bergodi.

La rândul său, Mihai Bălașa speră ca alb-albaștrii să își repare erorile din faza defensivă. „Ne așteaptă un meci foarte greu, cu echipă destul de bună, venim și după o perioadă lungă fără meciuri oficiale, dar sperăm să fie bine. Pe Denis îl cunosc foarte bine, dar nu am o preferință pe cine aș vrea să am adversar. Nu am nicio revanșă să iau după greșeala din campionat cu ei, eu sper doar să câștigăm. O să luăm fiecare meci în parte, nu ne gândim deja la meciurile cu Botoșani sau CFR. Nu simțim neapărat o presiune, toate cele 8 meciuri sunt foarte importante, o să luăm totul pas cu pas. Am lucrat ambele faze la antrenamente, mister a venit de puțin timp și a trebuit să lucrăm mult. Cred că avem un grup foarte unit, foarte puternic și sperăm să facem lucruri frumoase. Ne dorim să nu mai avem greșeli individuale, iar campionatul se câștigă cu o apărare bună, dar o defensivă bună începe din atac. Nu am mai avut niciun sezon cu atât de multe greșeli personale, dar consider că au fost benefice și am avut de învățat după ele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.