Liga Profesionistă de Fotbal a României a luat decizia suspendării partidelor în care clubul Dinamo București trebuia să joace, până la finalizarea anchetei epidemiologice, după ce o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv cu virusul COVID-19, lucru anunțat și pe pagina oficială a echipei din Ștefan cel Mare.

Astfel, meciul Dinamo București – Chindia Târgoviște, programat sâmbătă, în play-out-ul Ligii 1, a fost amânat.

”Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC Dinamo 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legate stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”,  se arată în comunicatul LPF.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.