Campionatul României se reia vineri, 12 iunie, iar Universitatea Craiova redeschide „balul” în Liga 1. Trupa lui Cristiano Bergodi primește pe „Ion Oblemenco” vizita formației FC Botoșani, în etapa a 3-a din play-off.

FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Startul partidei este programat de la ora 20.00, în direct pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Plus.

Meciul din Bănie se va juca fără spectatori, însă Peluza Nord își va face simțită prezența la partida de vineri. Comitetul Executiv de Urgență al FRF a aprobat în ședința de ieri două decizii legate de desfășurarea partidelor programate în sezonul 2019/2020.

Astfel, cluburile organizatoare pot asigura un fundal sonor conținând exclusiv cântecele, îndemnurile și imnurile suporterilor echipei gazdă. Pentru evitarea oricărui dubiu, difuzările audio trebuie să aibă un nivel de intensitate care să permită transmiterea în condiții optime atât a indicațiilor tehnice către jucători, cât și transmiterea în bune condiții a jocului din punct de vedere tehnic de către deținătorii de drepturi tv. Nivelul de intensitate al difuzărilor va fi stabilit de comun acord de către delegatul de joc împreună cu reprezentanții deținătorului de drepturi TV.

Cealaltă decizie face referire la un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedați în urma pandemiei COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.