Volei (M): Voleibaliștii visează la locul 2. Ștefan Lupu a vorbit despre meciurile cu Câmpia Turzii și Dinamo

0
352

Echipa de volei masculin SCMU Craiova va susține în această săptămână două partide în Sala Polivalentă: miercuri cu Câmpia Turzii și sâmbătă cu Dinamo București. Ambele partide vor începe la ora 18:00.

Ștefan Lupu s-a arătat mulțumit de parcursul de până acum al echipei și speră să nu piardă niciun joc până la finalul primei părți a campionatului.

„Am obţinut o victorie fără emoţii la Timişoara şi a fost practic începutul unor meciuri din trei în trei zile. Continuăm miercuri cu Câmpia Turzii, o echipă care nu emite pretenţii, şi sâmbătă va fi marele meci cu Dinamo. Vrem ca în meciul de miercuri să nu ne accidentăm, pentru ca în jocul cu Dinamo să fim la turaţie maximă. Avem un moral bun după ultimele victorii, de la Buzău și de la Timișoara. În afara acestor partide, foarte grele vor fi jocurile de la Dej și cu Zalău acasă. Dacă le vom câștga, coroborat cu un rezultat bun cu Dinamo, cred că putem ajunge pe locul 2 la finalul sezonului regulat”, a punctat Ștefan Lupu.

Acesta a spus și care crede că este echipa care va câștiga titlul național: „Dinamo și Galați au cele mai mari șanse să câștige campionatul. Cred că Galați este o echipă mai bună decât Dinamă. Are jucători mai tehnici și cred că și antrenorul îi ajută mai mult.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.