Volei (F): SCMU Craiova primește vizita echipei CSS Turda

0
342
echipa de volei feminin SCMU Craiova © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Voleibalistele de la SCMU Craiova joacă mâine dimineață în compania celor de la CSS Turda, într-o confruntare din etapa cu numărul 5 (ultima a turului) Diviziei A 2 Vest. Starul partidei este programat la ora 10.30, în Sala „Ion Constantinescu”.

Formația pregătită de Lucian Zlotea ocupă în prezent poziția secundă a clasamentului, cu 9 puncte acumulate după disputarea primelor patru etape. Singura înfrângere a venit runda precedentă, 0-3 la Tg. Mureș.

De partea cealaltă, Turda are 6 puncte, 2 victorii și 2 înfrângeri, locul 4 în ierarhia intermediară a clasamentului.

„Un meci foarte important și dificil. Trebuie abordat cu încredere, pentru jucăm acasă,în față propriului public, în sala noastră, deci avem toate avantajele. Un meci la final de tur de campionat, rezultatul de mâine fiind poate cel mai important de până acum. În cazul unei victorii, ne-am detașa la 6 puncte de Turda, adică am lua o opțiune serioasă în lupta pentru locurile 1-2. Oradea are un meci foarte greu acasă în compania celor din Tg Mureș, în cazul unui eșec ar rămâne și acestea la 3 puncte distanță de noi. Deci, în concluzie este un meci pe care trebuie îl câștigăm. Dar nu va fi ușor”, a declarat Lucian Zlotea pentru SportulDoljean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.