FOTO: FRF.RO

România a învins Feroe, după ce a fost ținută în șah până în minutul 74. Românii s-au desatusat în ultimele 16 minute și au marcat de 3 ori. În prima repriză, reprezentativa României a avut o prestaţie cel puţin mediocră.

Tricolorii au deschis scorul în minutul 74, prin Pușcaș, care a reluat în plasă din pasa lui Stanciu. Alexandru Mitriță a marcat primul său gol la națională 17 minute mai târziu, iar Keșeru a stabilit scorul final, 3-0, după o pasă a lui Mitriță.

Cosmin Contra l-a pierdut după acest meci pe Chiricheșcăpitanul României s-a accidentat în prima repriză și va pierde următoarea partida a echipei naționale.

Pentru “tricolori” urmează disputa cu Norvegia, de marți, 15 octombrie. Meciul doar cu copii în tribune, FRF a fost după incidentele de la meciul cu Spania.

Feroe: Nielsen – Vatnsdal, Gregersen, Baldvinson (76, Nielsen) – Rolantsson, Hendriksson (71, Eriksen), Hanson, Davidsen – Vatnhamar, Olsen (76, Edmundsson), Bjartalio.

România: Tătărușanu – Benzar, Nedelcearu, Chiricheș (38, Rus), Bancu – Anton – I. Hagi, Stanciu, Coman (69, Mitriță) – Pușcaș, Fl. Andone (65, Keșeru).

”Am obținut un rezultat bun ce ne ține în cursa calificărilor. Sunt trei puncte meritate. Am dominat întreg meciul. Băieții au încercat până în ultimul moment. Am reușit trei goluri și mă bucur enorm. Florin Andone putea marca în prima repriză. Avem probleme când întâlnim apărări foarte aglomerate. Nu a fost ușor. Acum ne pregătim pentru meciul de marți. Am încercat să îi fac să fie lucizi. Le-am zis la pauză că feroezi vor cădea din punct de vedere fizic. Le-am spus să fie calmi și să aibă răbdare. Se pare că Vlad Chiricheș are o ruptură. Vom decide în seara asta pe cine vom convoca. Probabil Cristea și Burcă. Keșeru are un cârcel sau o contractură. Nu este la fel de grav ca la Chiricheș. Sper sa câștigăm cu Norvegia. Băieții au jucat consistent. Sunt mulțumit de ei. M-aș bucura enorm să ne calificăm”, a declarat Cosmin Contra, la ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.