Liga 1: Victor Pițurcă: „Trebuie să creştem de la un meci la altul şi va veni momentul în care va fi foarte greu ca Universitatea Craiova să mai piardă”

0
224

Victor Pițurcă a prefațat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa la Mediaș.

„Ne aşteaptă un meci cu un adversar foarte bun, este un meci dificil, deschis oricărui rezultat, şansele sunt egale. Sunt optimist, fiindcă băieţii s-au pregătit bine. Ne ducem la Mediaş să câştigăm. Rezultatul de la Viitorul cu Mediaş nu a fost unul corect, fiindcă şi Gazul a avut multe ocazii să marcheze. Nu voi schimba multe pentru acest meci, fiindcă am mers pe mâna unor băieţi şi tot ei vor fi. Un punct nu ne-ar ajuta prea mult, îmi doresc să câştigăm, avem meciuri importante în această perioadă. Gazul are jucători buni în atac, cu tehnică bună, cu coordonare bună şi dacă nu eşti atent, ai probleme. Nu am încredere sută la sută în echipă, fiindcă am avut puţin timp la dispoziţie şi nu este uşor ca ei să treacă de la extremă la alta şi să joace cum vreau eu. Băieţii sunt disciplinaţi şi încearcă să înveţe şi putem realiza un meci foarte bun la Mediaş. Trebuie să creştem de la un meci la altul şi va veni momentul în care va fi foarte greu ca Universitatea Craiova să mai piardă. Asigur suporterii de lucrul acesta. Ce le cer eu este altceva, ne mai trebuie timp şi sunt sigur că după pauza din octombrie se va regla absolut totul.”

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova este programat vineri, de la ora 20.30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.