Echipa Națională: Victorie chinuită cu Malta. Jocul tricolorilor lasă de dorit

0
301
FOTO: uefa.com
FOTO: uefa.com

România s-a chinuit rău de tot ca să bată Malta în preliminariile Campionatului European 2020. 1-0, golul lui George Pușcaș a salvat echipa națională de la un rezultat dezastruos.

Contra a trimis pe teren un unsprezece ofensiv, cu 7 schimbări față de Spania, cu 3 debutanți: Adrian Rus, Florin Ștefan și Mihai Bordeianu, dar nu i-a oferit debutul lui portarului Ionuț Radu, poate cel mai așteptat debut sub tricolor.

Ianis Hagi şi George Puşcaş nu au fost mai inspiraţi la finalizare, iar ratările se puteau răzbuna, când Tătărușanu a reamintit de evoluția excepțională cu Spania și a scos în situație de unu contra unu cu Corbolan, după o eroare în defensiva noastră.

Golul a venit imediat după pauză, George Puşcaş a înscris din centrarea lui Ianis Hagi.

Finalul de meci a aparținut oaspeților, care au reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pentru offsaid. A rămas doar 1-0, cu 3 puncte importante în ierarhia finală a clasamentului.

ROMÂNIA – MALTA 1-0 (0-0)

ROMÂNIA: Tătărușanu – Chipciu, Rus, Chiricheș-cpt., Ștefan – Bordeianu, Marin (59, Stanciu), Cicâldău – Hagi  (72, Grozav) – Pușcaș (77, Keșeru), Andone. Selecționer: Cosmin Contra.

MALTA: Bonello – Borg, Agius, Z. Muscat – Corbolan, Vella (86. Grech), R. Muscat, Gambin (81, Zerafa), Mbong – Farrugia, Nwoko (72, Effiong). Selecționer: Raymond Farrugia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.