Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat marți echipa etapei a 7-a din Liga 1. Nicușor Bancu, autorul golului din meciul cu Astra Giurgiu, a fost inclus în primul 11 al rundei.

Echipa etapei a 7-a

PORTAR
Riccardo Piscitelli (Dinamo / 25 ani) – Titularizarea sa s-a dovedit a fi una inspirată. Penaltiul apărat a ajutat-o foarte mult pe Dinamo să obțină al doilea succes stagional.

FUNDAŞI
Denis Ciobotariu (Dinamo / 21 ani) – A marcat primul său gol în principala competiţie din România. A făcut un joc defensiv foarte bun. Este un jucător promiţător, cu reale calităţi.
Marius Constantin (Gaz Metan / 34 ani) – Liderul apărării medieşenilor a fost din nou la înâlţime cu o prestaţie fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat pentru a treia oară în ediţia curentă.
Nicuşor Bancu (U Craiova / 26 ani) – A înscris pentru a doua rundă la rând, golul său dovedindu-se a fi din nou decisiv. A fost a 16-a reuşită în 154 de meciuri jucate în Liga 1, toate în tricoul alb-albastru.

MIJLOCAŞI
Lyes Houri (Viitorul / 23 ani) – A avut o evoluţie consistentă pe toată durata partidei. A şi marcat un gol frumos, direct din lovitură liberă. A fost a cincea reuşită a dobrogenilor din afara careului mare.
Dan Nistor (Dinamo / 31 ani) – Revenirea căpitanului printre titulari a coincis cu cel mai bun meci făcut de dinamovişti în ediţia curentă. A contribuit cu un gol şi două pase decisive.
Florian Loshaj (Poli Iaşi / 23 ani) – A marcat din nou şi a oferit o pasă decisivă. Este unul dintre cei mai buni debutanţi din acest sezon, prestaţiile sale contribuind din plin la parcursul excelent al moldovenilor din primele șapte etape.
Darius Olaru (Gaz Metan / 21 ani) – A făcut cel mai bun meci al său din acestă stagiune. A participat la majoritatea acţinilor ofensive şi a marcat primul gol din ediţia curentă.

ATACANŢI
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 ani) – Trimis în teren pentru a treia oară în ediţia curentă, Ciprian Deac a fost tot de atâtea ori desemnat omul meciului. A marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.
Gabriel Iancu (Viitorul / 25 ani) – Încrederea primită din partea lui Gheorghe Hagi, cel care-i cunoaşte cel mai bine calităţile, dă roade. A ajuns la patru goluri şi o pasă decisivă în cele cinci jocuri din ediţia curentă.
Adrian Păun (CFR Cluj / 24 ani) – Este jucătorul începutului de sezon 2019/2020, în care are cifre de-a dreptul formidabile: patru goluri, trei pase decisve şi un penalti scos în șase meciuri de CASA Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI
Edward Iordănescu (Gaz Metan / 41 ani) – A format la Mediaş, într-un timp foarte scurt, o echipă solidă, care are cel mai bun început de campionat din istorie, ocupă locul 3 şi a încasat doar 4 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.