Corneliu Papura, Universitatea Craiova
Foto: Tiberiu Cocora

Duelul cu Chindia Târgoviște, programat duminică, de la ora 18.00, în cadrul etapei a 3-a a Ligii 1, a fost prefațat de Corneliu Papură în cadrul unei conferințe de presă organizată sâmbătă, la stadionul „Ion Oblemenco”.

Tehnicianul oltenilor a lăudat echipa dâmbovițeană și a declarat că își dorește ca echipa pe care o pregătește trebuie să rămână concentrată pe întreaga durată a jocului.

„Ne așteaptă un meci important, am început bine campionatul și trebuie să rămânem concentrați. Ne dorim mai mult deât am realizat în sezonul precedent. Chindia este o echipă ambițioasă, a revenit de la 0-2 la Mediaș , a pierdut pe nedrept cu Viitorul , este o echipă bună. Trebuie să vedem cum vom gestiona meciurile din 3 în 3 zile. Sper să avem un potențial bun și să câștigăm. Nu va fi un meci ușor.”

„Mi-aș dori ca la fiecare partidă să am tot lotul valid, să am de unde să aleg. La antrenamentul din această după-amiază vom vedea care este starea jucătorilor indisponibili. Mihăilă se antrenează normal, a revenit, însă a participat doar la două antrenamente. Va fi evaluat (cum stă din punct de vedere fizic) la antrenamentul de astăzi și se va lua o hotârare, dacă va fi în lot pentru meciul de mâine.”, a spus Corneliu Papură.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.