Liga 1: B.Vătăjelu: „Avem toate condițiile să ne luptăm la campionat”

0
436

Bogdan Vătăjelu a fost prezentat oficial, după revenirea la U Craiova. Chiar dacă oltenii au deja postul de fundaș stânga acoperit, nu este exclus ca fostul căpitan din Bănie să fie din nou unul dintre titularii de drept ai Științei. Pentru acesta, întoarcerea la Craiova nu pare a fi un pas înapoi în carieră.

Mă bucur că sunt aici, mi-am dorit să mă întorc acasă. Nu am stat foarte mult pe gânduri. Față de ce am lăsat eu când am plecat de la Știința, acum totul este la un nivel foarte înalt. Bază de antrenament, tot ceea ce ține de staf, totul este extraordinar, pot spune că avem toate condițiile să ne luptăm la campionat, la cupă. Majoritatea băieților ne știm, juniorii pe care i-am găsit aici sunt foarte buni și cred că trebuie să avem încredere în ei. Așteptăm meciurile din Europa, începutul campionatului și sperăm să fie mult mai bine decât anul trecut, mai ales că stăm foarte bine și la capitolul omogenitate”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

„Lotul de jucători este foarte valoros, în campionat este obligatoriu să începem cu doi juniori, dar, indiferent de situație, trebuie să ne fixăm obiective cât mai mari ca să muncim și să le atingem. Trebuie să le luăm pas cu pas și să fim pregătiți pentru ce va urma în perioada următoare”, a adăugat fundașul Craiovei.

Universitatea Craiova debutează joi în noul sezon Europa League, împotriva azerilor de la Sabail Baku. Meciul va fi transmis în direct de Digisport și Telekom Sport, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.