(Photo by Stephen McCarthy – UEFA/UEFA via Sportsfile)

Naționala U21 a României și-a încheiat aventura de la Euro 2019 în faza semifinalelor. Elevii lui Mirel Rădoi au fost învinși, la Bologna, de reprezentativa similară a Germaniei, scor 2-4.

Tricolorii au avut o primă repriză de exepție, însă din păcate s-a întâmplat după pauză. Românii au cedat inițiativa în partea secundă, iar la final au trebuit să se recunoască învinși.

Amiri a deschis scorul în minutul 21, după o fază în care mijlocul a cedat, iar România este pentru prima oară condusă la acest turneu final. Băieții noștri nu au capotat și au avut parte de o revenire de excepție. Dubla lui George Pușcaș, primul dintr-o lovitură de la 11 m acrodată cu VAR, a făcut ca la pauză să fie 2-1 pentru România. Nubel a salvat în minutele de prelungire golul de 3-1.

După pauză, Germania a egalat în minutul 51, după un penalty comis de Ianis Hagi, iar meciul pare a se îndrepta spre prelungiri, dar Waldschmidt a trimis, pe jos şi pe lângă Radu, un şut dintr-o lovitură liberă. Mai mult, Pașcanu este eliminat pentru un fault la marginea careului, iar Amiri a stabilit scorul final.

România: Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Ștefan – T. Băluță, Cicâldău (69, Ciobanu) – Man, I. Hagi, Ivan (55, Coman) – Pușcaș (88, Petre). Selecționer: M. Rădoi.

Germania: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittestadt – Eggestein (88, Maier) – Neuhaus (79, Nmecha), Dahoud (90+3, Koch), Oztunali – Waldschmitd, Amiri. Selecționer: S. Kuntz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.