Volei (M) | Echipa Națională: România s-a calificat în finala Silver League

0
414

Calificarea la Campionatul European le-a dat aripi voleibaliștilor tricolori. Naționala masculină a României s-a calificat cu o etapă înaintea terminării meciurilor din grupă în finala Silver League 2019.

Tricolorii au câștigat toate partidele de până acum și mai au de disputat doar jocul din Georgia.

România a învins cu 3-0 în Danemarca și are victorii pe linie în grupa B din Silver League. Laurențiu Lică, autor a 16 puncte, și Adrian Aciobăniței, cu 15 puncte, au fost cei mai buni marcatori ai echipei noastre.

Căpitanul echipei, Laurențiu Lică, a declarat că punctul forte al României a fost mobilizarea generală. Lolo a vorbit și despre dubla cu Grecia din finala competiției.

„Felicit întreaga delegație pentru această victorie și mai ales pentru parcursul perfect de până acum. Mai avem o etapă în aceasta grupă si ne pregătim pentru finala Silver League. Cu siguranță vom aborda finala cu gândul la victorie. Vom juca meciul decisiv acasă, așa că sper că vor veni mulți suporteri de la Craiova sau București să ne încurajeze la Alexandria. Grecia este o echipă mult mai dificilă decât Danemarca, dar cu ajutorul fanilor și printr-o mobilizare perfectă a noastră vom putea învinge”, a declarat Laurențiu Lică, citat de doarvolei.ro.

REZULTATELE ROMÂNIEI ÎN SILVER LEAGUE

Azerbaijan – ROMÂNIA 1-3
ROMÂNIA – Danemarca 3-0
ROMÂNIA – Georgia 3-0
ROMÂNIA – Azerbaijan 3-1
Danemarca – ROMÂNIA 0-3
Georgia – ROMÂNIA (15 iunie, ora 17)

CLASAMENT

1 ROMANIA 5 5 0 15
2 DENEMARCA 5 3 2 9
3 AZERBAIJAN 5 2 3 6
4 GEORGIA 5 0 5 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.