LNBM, SCM U Craiova – U BT Cluj 72-70 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul cu U BT Cuj, duminică, scor 89-82, în prima partidă din finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin. 

Scorul general a devenit 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri. Meciul 2 va avea loc joi, 30 mai, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Gazdele au terminat în avantaj primele 10 minute de joc, scor 26-13. Oltenii au dominat partea a doua a primei reprize și au redus din ecartul de pe tabela de marcaj. La cabine s-a intrat cu scorul de 35-28.

Sfertul trei a fost echilibrat, însă diferența s-a menținut în jur de 10 puncte pentru amfitrioni. 50-40 cu zece minute înainte de concluzia partidei. Alb-albatrii au revenit de la -16 (86-70) în ultima secvență, dar clujenii au rămas cu un avantaj rămas de 7 puncte la finalul partidei.

Aco Todorov a început meciul din BT Arena cu Porter Troupe, Amedeo Casale, Goran Gajovic, Igor Mijajlovic și Vladislav Koreniuk. Gazdele au răspuns cu Kyndall Dykes, Nandor Kuti, Andrei Calnicenco, Aleksandar Rasic și Nana Foulland.

Din trupa oltenilor s-au remarcat: Goran Gajovic cu 16 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și Porter Troupe cu 15 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.