Liga 1: Nicușor Bancu: „Am fost dezamăgiți cu toții, dar viața merge înainte”

0
1018

Universitatea Craiova s-a despărțit în această săptămână de antrenorul Devis Mangia, după o perioadă de aproape doi ani, iar jucătorii nu par a fi extrem de mulțumiți de această decizie. Nicușor Bancu, jucătorul Universității Craiova a vorbit despre situația din vestiar după toate cele întâmplate în ultimul timp, dar și despre partida cu Astra Giurgiu, de vineri seară.

„Venim după câteva rezultate negative. Suntem supărați și dezamăgiți după ce s-a întâmplat în ultima perioadă, dar trebuie să mergem la Astra să câștigăm și să îndreptăm toate greșelile de le-am făcut până acum. Atmosfera nu este bună după toate aceste rezultate și după demiterea domnului Mangia. Am fost dezamăgiți cu toții pentru că am făcut o muncă de aproape doi ani împreună, dar viața merge înainte. Pentru mine a fost un antrenor foarte bun, am avut rezultate cu el, am ajuns și la echipa națională. Tot ce pot să mai fac este să-i mulțumesc și să-i urez multă baftă acolo unde se va duce”, a declarat Nicușor Bancu.

Partida din Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Marin Anastasovic” din Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.