Liga 1: Devis Mangia: „Am încredere din partea conducerii și cred că și din partea suporterilor”

0
863
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Universitatea Craiova nu trece printr-o perioadă foarte bună, iar acest lucru s-a simțit în rezultatele obținute în ultimul timp, dar și în jocul prestat de echipă. Partida de la Ovidiu va fi esențială în lupta pentru podium, mai ales că Viitorul s-a apropiat considerabil de poziția a 3-a, ocupată de Universitatea Craiova

„Va fi un meci important, mergem la Ovidiu ca să facem cel mai bun meci și să ne consolidăm pe moment poziția a 3-a, iar apoi vom vede ce va fi. Vom avea trei deplasări consecutive, noi nu ne vom schimba mentalitatea indiferent de stadionul pe care vom juca. Mergem la victorie în fiecare meci. Koljić este accidentat, este posibil să lipsească tot sezonul. Nici Cristea nu este apt pentru acest joc, pentru că are o problemă la genunchi. Dacă vom avea nevoie de jucători, o soluție este și echipa a doua”, a declarat Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova.

Presa din România a vehiculat în aceste zile câteva nume de antrenori care ar putea să-l schimbe pe Devis Mangia de la Universitatea Craiova. Italianul a dorit să clarifice toate discuțiile și a asigurat de prezența sa pe banca tehnică a Craiovei și în următoarea perioadă.

„Una este să apară niște informații, alta este să fie și adevărate. Am văzut în presă că s-au vehiculat mai multe nume de antrenori. Poate mulți dintre cei care scriu aceste lucruri au informații sau asta își doresc. Acum sunt eu aici, am contract în continuare, am încredere din partea conducerii și cred că și din partea suporterilor”, a încheiat Devis Mangia.

Partida de la Ovidiu dintre FC Viitorul și Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.