LNBM, SCM U Craiova – U BT Cluj 72-70 | FOTO: Ionuț Greere

SCM U Craiova nu a reușit să învingă in deplasare nici de această dată formația U-Banca Transilvania Cluj, ardelenii reușid o victorie importantă vineri seară, scor 77-62. În sfertul al doilea, cei de la Cluj nu au inscris niciun punct timp de 6 minute, dar și așa craiovenii nu au reușit să treacă în avantaj.

Partida de la Cluj a început mai slab pentru olteni, care s-au văzut conduși cu 20-14 după primele 10 minute. În sfertul al doilea, am avut parte de un moment mai rar întâlnit în baschet.  Formația din Cluj nu a reușit să puncteze pe tabelă timp de 6 minute, dar și în condițiile acestea oaspeții nu au reușit să reintre în joc. La pauză, scorul a fost de 34-26 pentru U-Banca Transilvania Cluj.

După doar trei minute din sfertul al 3-lea, clujenii s-au distanțat la 14 puncte, iar diferența părea aproape imposibilă de recuperat. Oltenii au revenit la diferența de 8 puncte stabilită la pauza mare, dar ultimul sfert a aparținut în totalitate gazdelor. S-a terminat …., iar U-Banca Transilvania Cluj trece pe prima poziție cel puțin până la jocul celor de la CSU Sibiu.

Jucătorul clujenilor, Jason Washburn a fost cel mai bun marcator al partidei, cu un total de 19 puncte înscrise, în timp ce pentru SCM U Craiova, Igor Mijajlovic a reușit 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.