SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 78-80 | LNBM, Top 6 – Etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova și CSM CSU Oradea au oferit sâmbătă seară un spectacol baschetbalistic în Sala Polivalentă din Craiova. Orădenii s-au impus cu 80-78 după ce au înscris coșul victoriei cu o secundă înainte de finalul jocului.

Băieții lui Todorov au început încrezător partida cu campioana României și după primele zece minute scorul era în favoarea lor, 24-18. În sfertul secund, jocul s-a echilibrat, orădenii impresionând în câteva rânduri din afara semicercului. 45-43 a fost scorul de la pauză meciului, iar repriza secundă se anunța și mai spectaculoasă.

SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 78-80 | LNBM, Top 6 – Etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

În actul secund, orădenii au debutat în forță și au preluat conducerea după doar două minute. Au fost chiar și 6 puncte diferență în favoarea oaspeților, dar Porter Troupe și noul venit, Vlad Koreniuk, au readus Craiova în meci după un joc consistent. Arbitrajul nu a fost tocmai la înălțime în această partidă, multe decizii fiind contestate vehement de antrenorul gazdelor și publicul din sală. Și ghinionul se pare că a fost de partea oltenilor în această seară, coșul decisiv al meciului fiind înscris cu doar cu o secundă înainte de final de către Giordan Watson. Craiovenii au contestat reușita oaspeților, încercând să explice brigăzii de arbitri că coșul a fost marcat după expirarea celor 24 de secunde de atac.

SCM U Craiova – CSM CSU Oradea 78-80 | LNBM, Top 6 – Etapa 1 | FOTO: Ionuț Greere

Craiova se poate mândri cu un transfer reușit după această seară. Pivotul Vlad Koreniuk a fost cel mai bun marcator al meciului, iar chiar premiul joc în tricoul alb-albastru. Acesta a înscris 22 de puncte și 8 recuperări. Mo Curry a totalizat 10 puncte și 7 recuperări, iar Porter Troupe și Goran Gajovic au adăugat terminat cu câte 9 puncte fiecare.

Statistic, oltenii au avut medii de 54 % la aruncările de 2 puncte, 37 % la aruncările de la distnață și 78 % de la linia de libere.

1 COMENTARIU

  1. un meci ff slab facut de craioveni la care am obs pt a nustiu a cita oara ca nu stiu sa se apere ca sa nu mai vrb ca in acest meci nu au fost in stare sa recupereze la panoul propriu si daca ar fii sa vedem inregistrarile meciului la capitolul recuperari sunt f deficitari ca sa nu mai vrb ca au pasat de foarte multe ori gresit ,adversarul interceptind multe dintre mingiile pasate de craioveni nu am vazut in toate mecirile craiovei nici macar odata sa apere zona ,oare antrenorul nu-i invata sau jucatori nu stiu ca sa nu mai vrb ca azi Curry a facut cel mai slab meci al sau de la venirea in craiova si in final asi spune ca arbitrajul a fost in ton cu cel practicat in camp adica mediocru insa nu ei sunt vinovati ci cei ce i-au promovat cu multi ani in urma asadar sa nu ne mai plingem de arbitraj ca nu datorita lui am fost invinsi ci cauza trebuie cautata la noi cum jucam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.