Baschet (M): Aco Todorov a prefațat întâlnirea cu Oradea

0
328
FOTO: IONUȚ GREERE

Aco Todorov, antrenorul echipei SCM U Craiova, a prefațat meciul cu campioana CSM CSU Oradea, contând pentru prima etapă din faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19 – Grupa Roșie.

Tehnicianul alb-albaștrilor a subliniat dificultatea jocului și a recunoscut avantajele de care formația orădeană se bucură înaintea confruntării directe. Antrenorul macedonean ținut să-l laude și pe Cristi achim, antrenorul bihorenilor.

„Jucăm acasă și dorim să începem cu bine noua fază a competiției. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători experimentați și cu un antrenor pe care îl respect foarte mult. Au un management de invidiat. De aceea au fost și de două ori campionii României.”

„Este foarte important să câștigăm, mai ales partidele din fața proprilor suporteri și să ne îndeplinim obiectivele din acest sezon. Ne dorim să terminăm această fază a competiției în Top 4 și să jucăm 3 meciuri din play-off pe teren propriu.”

Meciul se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Craiova. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.